fax: (091) 38 76 005
mob. 0 605 518 341
mob. 0 609 799 880
banmasarnia(at)op.pl
Element szynki wieprzowej kształtu trójkąta z dodatkiem naturalnych przypraw.
Mięso jest konserwowane solą peklującą.
Okr... więcej»
Boczek wieprzowy bez żeberek z dodatkiem naturalnych przypraw.
Mięso konserwowane jest solą peklującą.
Okres trwałości: w warunakch chł... więcej»
Karczek wieprzowy bez kości z dodatkiem przypraw naturalnych. Mięso konserowane jest solą peklującą.
Okres trwałości: w warunkach chłodniczyc... więcej»
Część środkowa połówki bekonowej z polędwicą, pokryta niewielką warstwą tłuszczu,i boczkiem.Element bez kości. Mięso jest konserwowane solą ... więcej»
Polędwica wieprzowa z mizdrą z dodatkiem przypraw naturalnych.
Mięso jest konserwowane solą peklującą.
Okres trwałości:w warunak... więcej»
Mięso wieprzowe z dodatkiemprzypraw naturalnych: czosnek, pieprz,sól konserwująca
Przechowywać w warunkach chłodniczych do 4*C do 7 dn... więcej»
Szynka wieprzowa bez kości i golonki z dodoatkiem przypraw naturalnych.
Mięso jest konserwowane solą peklującą.
Okres trwałości: ... więcej»
Polędwica wieprzowa z mizdrą z dodatkiem przypraw naturalnych.
Mięso jest konserwowane solą peklującą.
Okres trwałości:w warunak... więcej»
Element szynki wieprzowej kształtu okrągłego z dodatkiem przypraw naturalnych.
Mięso jest konserwowane solą peklującą.
Okres trw... więcej»
Część środkowa połówki bekonowej z polędwicą i boczkiem z dodatkiem naturalnych przypraw.Mięso jest konserwowane solą peklującą.